F-Secure on suomalainen virustorjuntaohjelma

5stars

F-Secure

single_review

Hinta: 44,90 €

F-Secure on suosittu virustorjuntaohjelma. Monet kotikäyttäjät ja yritykset ovat valinneet F-Securen juuri suomalaisuuden, yksinkertaisuuden ja toimivuuden vuoksi tietokoneen tietoturvaratkaisuksi.

Visit Website
Ominaisuudet
5 stars
Tehokkuus
5 stars
Helppokäyttöisyys
5 stars

F-securen virustorjuntaohjelmat ovat markkinoiden parhaimmistoa. Ohjelmistot ovat selkeitä, nopeita, tehokkaita ja Suomessa kehitettyjä!  Edistynyt suojaustekniikka ja integroituneet ominaisuudet tarjoavat tietokoneen käyttäjälle loistavan suojan viruksilta, vakoiluohjelmilta, madoilta ja muilta troijalaisilta.

Yhdellä napinpainnalluksella aloitat manuaalisen tietokoneen tarkistuksen ja ohjelma poistaa automaattisesti kaikki löytyvät virukset ja haittaohjelmat. Tämän lisäksi ohjelma toimii huomaamatta taustalla suojaamassa
tietokonetta aina kun se on kytkettynä verkkoon.

Virusturvan voi myös määrittää siten, että ohjelma päivittää ohjelmiston automaattisesti aina uusimpaan versioon ja myös tarkistaa tietokoneen säännöllisesti ilman käyttäjältä vaadittuja erityisiä toimenpiteitä. Vaativimmat käyttäjät voivat muokata tarkistus sekä suojaus asetuksia mielensä mukaan.

Ohjelmiston käyttö onnistuu helposti ja sujuvasti ilman tietotekniikan erityisosaamista.

Saat 20 % alennusta loppusummasta koodilla: nbale14