F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security
3.5 out of 5 stars Kohtalainen
Hinta: 59,90€
Hanki F-Secure SAFE »
Plussat ja miinukset
Havaitsee sekä tunnetut että hiljattain havaitut tietoturvauhat erinomaisesti suojaten käyttäjänsä tietokoneen
Suomalainen yritys
Suomenkielinen toimiva asiakaspalvelu
 Online varmuuskopionti puuttuu (auttaa palauttamaan järjestelmäsi hyökkäyksen tapahtuessa)
 Ei sisällä tiedostosilppuria
Suosittelemme F-Secure SAFE-tuotetta

Internet Security tuotteen sijasta suosittelemme ehdottomasti SAFE-tuotetta, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia samaan hintaan. Katso F-Secure SAFE arvostelu.

F-Secure Internet Security on ehdottomasti markkinoiden parhaiden virustorjuntaohjelmien joukossa ja se on saanut loistavia tuloksia AV-Testin tuloksista.

AV-Test sisällytti F-Secure Internet Securityn 22 kotikäyttäjille suunnatun tuotteen joukkoon, joita se keskeytyksettä arvioi 2018 tammi- ja helmikuun aikana Windows 10 testitietokoneilla. F-Secure ansaitsi täydet pisteet suojauksesta tunnistettuaan ja estettyään oikein lähes 23 000 tunnettua ja uutta haittaohjelma uhkaa. Se sijoittui myös keskiarvon yläpuolelle estettyään virheellisesti uhkana vain kolme hyvää verkkosivustoa 1,2 miljoonan sivuston joukosta. Verrattuna alan standardiin, F-Secure Internet-Security ei hidasta tietokonettasi merkittävästi surffaillessasi verkossa, kopioidessasi tiedostoja ja käyttäessäsi sovelluksia tietokoneellasi.

Vaikka F-Securen haittaohjelmien ehkäisy tehokkuus nostaa sen parhaiden virustorjuntaohjelmien joukkoon, jotkut ohjelmat sijoittuivat hieman korkeammalle arvosteluissamme niiden sisältämien lisäominaisuuksien vuoksi. F-Secure Internet Security sisältää monia tärkeitä työkaluja, kuten välittömän uhkien skannauksen sähköposteille ja USB-asemille. Se sisältää myös pelitilan, joka tietää, milloin pelaat verkossa ja keskeyttää joitakin toimintoja, jotta saat käyttöösi tietokoneesi täyden suorituskyvyn, eikä häiritse sinua lupa-tai muistutus ponnahdusikkunoilla.

F-Secure Internet Securityssä on lapsilukko, jonka avulla voit määrittää milloin lapsesi voivat käyttää internettiä. Sen avulla voit myös estää haitallisia verkkosivustoja ja sisältöä, jotta lapsesi eivät voi tarkastella niitä. Tämä on tärkeä tietoturvaominaisuus, jota ei ole kaikissa Internet-tietoturvapaketeissa.

Ohjelmistosta puuttuvia ominaisuuksia ovat muun muassa toimiva palomuuri sekä salasanojen hallinta. Sillä ei myöskään ole online-varmuuskopiointityökaluja, mitkä olisivat hyödyllisiä tietokoneesi jouduttua hyökkäyksen kohteeksi, jonka jälkeen useimmiten on tarve palauttaa tiedostosi ja ohjelmasi tilaan, jossa ne olivat ennen tartuntaa.

Internet Securityn paras puoli muihin virustorjuntaohjelmiin verrattuna on sen kotimaisuus. Toisin kuin useat muut tietoturvayhtiöt, F-Securelta saat aina suomenkielistä asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Puhelintuki ja verkkochatti ovat apunasi arkipäivisin kello 8-18. Muina aikoina F-Securen nettisivuilta löytyy yhteisöfoorumi, tukiartikkeleita ja tukityökaluja.

Yhteenveto

F-Secure Internet Security on hyvä tuote, koska se havaitsee ja pysäyttää haittaohjelmia tehokkaasti. Se suojaa sekä tunnettuja että tuntemattomia viruksia vastaan. Kilpailijoiden tuotteissa on hieman enemmän ominaisuuksia, mutta F-Secure sisältää kuitenkin lapsilukon ja pelitilan, sekä tarjoaa aina varmasti suomenkielistä asiakaspalvelua ja tukea.

F-Secure SAFE tarjoaa enemmän ominaisuuksia

F-Secure SAFE:ssa on kaikki tärkeät suojaukset, jotka löytyvät perus virustorjuntaohjelmasta sekä kattavan tietoturvaohjelman lisäominaisuudet. F-Secure SAFE sisältää lisätyökaluja, jotka tekevät siitä vielä turvallisemman tuotteen. Sen kaksi lisäominaisuutta ovat virtuaalinen näppäimistö ja online-varmuuskopiointi.

Online-varmuuskopioinnin avulla tietokoneesi järjestelmä automaattisesti tallentaa tiedostosi ja sovelluksesi pilveen. Jos tietokoneesi hakkeroidaan tai saastutetaan haittaohjelmalla, voit pelastaa järjestelmäsi ja palauttaa sen alkuperäiseen tilaansa. Tämä toiminto on parempi kuin pelastus-CD:n käyttäminen, koska se sisältää viimeisimmät siihen tallennetut tiedot. Online-varmuuskopiossa on enemmän nykyisiä tietoja, joten menetät vain vähän tai et ehkä ollenkaan tärkeitä asiakirjoja, hakuhistoriaa tai sovelluksia.

Virtuaalisen näppäimistön avulla voit kirjautua verkkopankkiin, sähköpostiin ja muihin salasanalla suojattuihin sivustoihin, joissa on lisäsuoja salasanoillesi. Virtuaalinäppäimistön käyttäminen suojaa salasanojasi hakkereilta, jotka yrittävät varastaa henkilöllisyytesi. F-Securelta on saatavilla toinen suojaus taso, salasanojen hallinta, joka tarjoaa turvallisen paikan salasanoillesi ja pääsyn niihin, kun unohdat salasanasi tai tarvitset sitä. Salasanojen suojaus ei kuitenkaan ole osa F-Secure SAFE:a ja se on hankittava aina erikseen.

Yksi lisäominaisuus, jota F-Secure SAFE ei sisällä, mutta joka löytyy parhaista premium tietoturvaohjelmista on tiedostosilppuri. Tämä työkalu poistaa minkä tahansa viruksen tai haittaohjelman tietokoneeltasi. Ohjelmat, jotka eivät sisällä tätä työkalua, ainoastaan estävät uhan, jotta se ei voi tartuttaa tietokonettasi.

Suosittelemme F-Secure SAFE-tuotetta

Internet Security tuotteen sijasta suosittelemme ehdottomasti SAFE-tuotetta, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia samaan hintaan. Katso F-Secure SAFE arvostelu.