Kaspersky Internet Security

Kaspersky internet security
4 out of 5 stars Hyvä
Hinta: 48,36€
Hanki Kaspersky »
Plussat ja miinukset
Erinomainen virussuoja
Virtuaalinen näppäimistö
Ei online-varmuuskopiointia

Kaspersky Internet Security on kärkisijoilla parhaiden virustorjuntaohjelmien joukossa. Kaspersky on erittäin tehokas torjumaan sekä uusia että olemassa olevia haittaohjelmia hidastamatta tietokonettasi. Se osoittaa myös selvästi, mitkä tiedostot ovat vaarallisia ja mitkä ovat hyvänlaatuisia.

Testitulokset

AV-testin Windows 10 tulokset helmikuu 2018

Kaspersky

100%

Bitdefender

100%

Norton

100%

F-Secure

100%

AV-testin Windows 10 tulokset helmikuu 2018

Kaspersky

92%

Bitdefender

100%

Norton

92%

F-Secure

92%

AV-testin Windows 10 tulokset helmikuu 2018

Kaspersky

100%

Bitdefender

100%

Norton

100%

F-Secure

92%

AV-testin Mac OS Sierra tulokset tammikuu 2018

Kaspersky

97%

Bitdefender

100%

Norton

97%

F-Secure

65%

AV-testin Mac OS Sierra tulokset tammikuu 2018

Kaspersky

97%

Bitdefender

95%

Norton

100%

F-Secure

65%

AV-testin Android tulokset helmikuu 2018

Kaspersky

100%

Bitdefender

100%

Norton

100%

F-Secure

N/A

AV-testin Android tulokset helmikuu 2018

Kaspersky

100%

Bitdefender

100%

Norton

100%

F-Secure

N/A

Listatessamme virustorjuntaohjelmia paremmuus järjestykseen, otimme huomioon AV-Testin tulokset kolme eri osa-aluetta huomioiden; suojaus, suorituskyky ja käytettävyys. AV-Test on itsenäinen laboratorio, joka suoritti suojaustestauksia tammi- ja helmikuussa 2018. Tätä testiä varten se kohdisti Kasperskyyn laajan valikoiman hallitsevia haittaohjelmia, joihin kuului useita testauksen aikana ilmenneitä uhkia, joita ei ollut ollut mahdollisuus vielä tunnistaa ja sisällyttää Internet-tietoturvaohjelmiston käyttämään virustietokantaan. Kaspersky selvisi hyvin ansaiten täydet pisteet havaitsemalla neljän viikon testausaikana kaikki siihen kohdistuneet uhat. Se tunnisti oikein turvalliset tiedostot tartunnan saaneista ja esti vain todelliset uhkat sallien silti pääsyn lailliseen sisältöön. Kaspersky sai täydellisen 100 prosentin tuloksen käytettävyydestä.

Kolmas AV-Testin osa-alue on suorituskyky. Tämä testi määrittää, kuinka paljon ohjelma käyttää resursseja tietokoneestasi ollessaan käynnissä. Vaikka Kaspersky aiheutti jonkin verran hidastumista testin suorittaneessa tietokoneessa, se suoriutui silti yli keskiarvon tässä kategoriassa.

Ominaisuudet ja työkalut

Haittaohjelmilta suojaamisen lisäksi, Kaspersky suojaa tietokonettasi vakoilu- ja rootkit-ohjelmilta, tietoturva-aukoilta sekä Screen lockereilta. Kaikki vakoiluohjelmat eivät ole laittomia, mutta ne ovat silti ikäviä, koska ne keräävät tietoja sinusta ja lähettävät niitä mahdollisesti edelleen toisille osapuolille ilman sinun suostumustasi. Kaspersky auttaa pitämään tietosi turvassa ja minimoimaan riskin siitä, että hakkerit kaappaavat arkaluontoiset tietosi käyttääkseen niitä identiteettivarkauksissa.

Tämä ohjelmisto sisältää virtuaalinäppäimistön, joka torjuu keylogger-haittaohjelmia. Keyloggersit seuraavat näppäimistön käyttöäsi, minkä avulla ne päättelevät kirjautumistunnuksesi sekä luottokortiesi numerot. Virtuaalisen näppäimistön avulla voit kirjoittaa klikkaamalla näppäinten kuvia fyysisen näppäimistön sijaan. Haittaohjelmien poiston lisäksi, Kaspersky tarjoaa kalasteluneston, joka varoittaa sinua sivustojen epäturvallisuudesta ja estää pääsysi haitallisille sivustoille.

Kaspersky Internet Security sisältää pelastus-CD-levyn, jonka avulla voit uudelleenkäynnistää ja palauttaa tietokoneesi tiedostot hyökkäyksen jälkeen. Se ei kuitenkaan tarjoa online-varmuuskopiointia, joka on sekä turvallisempi, että tallentaa uusimmat tiedostot palauttamista varten. Tämä palvelu on saatavilla korkeamman hintaluokan premium paketissa, Kaspersky Total Securityssa.

Kaspersky Premium Security Suite

Kaspersky Total Security sisältää kaikki tärkeät tietoturvatyökalut, joita huippuluokan tietoturvaohjelmistolta vaaditaan. Se sisältää vakiona lisenssit viidelle laitteelle, mukaan lukien mobiiliteknologia kuten matkapuhelimet ja tabletit.

Total Security sisältää sekä virtuaalinäppäimistön että salasanojen hallinnan. Nämä työkalut suojaavat salasanojasi varkaudelta käyttäessäsi niitä verkossa tai tallentaessa ne tietokoneellesi tulevaa käyttöä varten. Tämä vaikeuttaa identtiteettivarkaiden tietokoneesi hakkerointiyrityksiä ja salasanojesi nappaamista, joiden avulla pääset sähköpostiisi, pankkitileillesi, ja muille verkkosivuille, jotka sisältävät arkaluontoisia sekä tunnistettavia tietoja.

Kaspersky Total Security-ohjelmisto sisältää myös tiedostojen silppurin. Tämä työkalu poistaa tiedostot kokonaan tietokoneeltasi, mukaan lukien haittaohjemat, jotta niitä ei voi tulevaisuudessa enää palauttaa. Tämä tarkoittaa, että haitallisia tiedostoja ei ainoastaan eristetä, jolloin niillä on pieni mahdollisuus aktivoitua, vaan sen sijaan nämä tiedostot poistetaan kokonaan.

Apu ja tuki

Kaspersky ei juurikaan tarjoa suomenkielistä teknistä tukea tai asiakaspalvelua. Englanninkielen taitoisille apua ja tukea on kuitenkin saatavilla runsaasti. Puhelintuki ja chatti tarjoavat apua arkipäivisin 9-17/17:30. Kasperskyn verkkosivuilta löytyy foorumi, usein kysytyt kysymykset, tietokanta, kuvallisia ohjeita, opetusvideoita, sekä yhteydenottolomake. MyKaspersky-sivulta löytyy joitakin suomenkielisiä ohjelman käyttöohjeita.

Yhteenveto

Kaspersky-virustorjunta suojaa tietokoneita reaaliaikaisesti haittaohjelmilta. Se tarjoaa turvaa identiteettivarkauksia ja tietojenkalastelua vastaan, ja se myös turvaa verkossa tapahtuvat rahansiirrot. Koska ohjelmisto päivittyy usein, päivitykset ovat pieniä, eivätkä hidasta tietokonettasi. Kaspersky Internet Security on osoittanut tehokkuutensa toistuvasti itsenäisissä ohjelmisto arvioinneissa ja se on hyvä keino suojata kotitietokoneesi ja ylläpitää sen sujuvaa toimintaa.

Hanki Kaspersky »