Bitdefender

Bitdefender
4.5 out of 5 stars Kiitettävä
Hinta: 40,65€
Hanki Bitdefender »
Plussat ja miinukset
Lähes täydellinen virussuoja
 Korkeimmat pisteet suorituskyky ja käytettävyystesteissä
Ohjelmisto ei rasita konetta
Ei suomenkielistä tukea

Bitdefender Internet Security sai korkeimmat pisteet arvostetulta virusohjelmistojen testaus yhtiöltä AV-Testiltä. Bitdefender Total Security 2018 paketti sisältää kaikki Bitdefender Antiviruksen ominaisuudet sekä muutamia muita ominaisuuksia, mikä tekee siitä hyvän ja monipuolisen tuotteen suojaamaan tietokoneesi lukuisilta uhilta.

Testitulokset

AV-testin Windows 10 tulokset huhtikuussa 2017

Bitdefender

100%

Norton

100%

F-Secure

100%

Kaspersky

100%

AV-testin Windows 10 tulokset huhtikuussa 2017

Bitdefender

100%

Norton

92%

F-Secure

92%

Kaspersky

92%

AV-testin Windows 10 tulokset tammikuu 2018

Bitdefender

100%

Norton

100%

F-Secure

92%

Kaspersky

100%

AV-testin Mac OS Sierra tulokset tammikuu 2018

Bitdefender

100%

Norton

97%

F-Secure

80%

Kaspersky

97%

AV-testin Mac OS Sierra tulokset tammikuu 2018

Bitdefender

95%

Norton

100%

F-Secure

65%

Kaspersky

97%

AV-testin Android tulokset tammikuu 2018

Bitdefender

100%

Norton

100%

F-Secure

N/A

Kaspersky

100%

AV-testin Android tulokset tammikuu 2018

Bitdefender

100%

Norton

100%

F-Secure

N/A

Kaspersky

100%

Tuotteiden listasijoitukset arvosteluissamme mukailevat AV-Testin tuloksia, koska sen menetelmät ovat selkeitä ja tulokset oikeudenmukaisia sekä ymmärrettäviä. Lisäksi AV-Test on tunnustettu virustorjuntatestien kansainväliseksi viranomaiseksi. Bitdefender Internet Security saavutti huomattavan kilpailukykyisiä tuloksia Windows 10:llä tehtyjen testien aikana. Se menestyi hyvin myös testeissä Windows 7:llä ja Windows 8:lla, jotka tehtiin alkuvuodesta 2018. Näiden testien aikana laboratorio asensi pari tusinaa kilpailevaa tuotetta testitietokoneisiin ja asetti ne päivittämään itsensä automaattisesti. Tämän lisäksi se pani itsensä tarkistamaan uhka tietokantansa pilvessä säännöllisesti. Testien kolme osaa mittasivat tehokkuutta haittaohjelmilta suojautumisessa, vaikutusta isäntätietokoneen suorituskykyyn ja käytettävyyttä sen suhteen, miten tarkasti ohjelmisto diagnosoi haitalliset ja turvalliset tiedostot.

Bitdefender havaitsi kaikki 164 haittaohjelma näytettä, kun alan keskiarvo on 97 prosenttia. Se myös tunnisti oikein ja suojasi yli 22 000 uudelta haittaohjelmalta, joita ei ollut vielä lisätty verkon haittaohjelmatietokantoihin. Tämä tarkoittaa, että Bitdefender suojaa sekä tunnettuja että tuntemattomia uhkia vastaan paljon alan keskiarvoa paremmin.

Suorituskykytesteissä mitattiin, hidastaako virustorjuntaohjelma tietokonettasi verkossa surfailun aikana, asentaessasi sovelluksia ja kopioidessasi tiedostoja. AV-Testin tulokset osoittavat, että Bitdefenderillä on alan keskiarvoa vähemmän vaikutusta tietokonejärjestelmiin sekä tavallisella, että huippuluokan tietokoneilla.

Käytettävyystesti mittasi, kuinka hyvin tuotteet tunnistavat eron turvallisten ja uhkaavien tiedostojen välillä, ja vastustavat vääriä hälytyksiä sekä hyvän sisällön estämistä. Yli 1,2 miljoonasta erilaisesta testitiedostosta, Bitdefender esti vain kolme laillista ohjelmaa, mikä on myös alan keskiarvo, ja saavutti näin korkeimman mahdollisen pistemäärän.

Ominaisuudet ja työkalut

Bitdefender Internet Security ominaisuusluettelo täyttää ja ylittää alalle tyypillisen kokoonpanon. Suojatessaan laitettasi haittaohjelmilta ja tietojenkalastelu-hyökkäyksiltä, se myös varoittaa uhista, jotka saattavat saapua sosiaalisiin verkkoihin. Se skannaa irrotettavaa mediaa, kuten USB-asemia, jotka liität laitteeseesi, estääkseen tätä tietä läpipääsyä yrittäviä uhkia. Se aistii milloin työskentelet, pelaat nettikasinolla tai katsot videoita ja ohjaa omaa viestintäänsä niin, ettei se häiritse sinua ponnahdusikkunoilla tai ilmoituksilla.

Ylittääkseen perus virustorjunnan, Bitdefender Internet Security sisältää kolme ominaisuutta: palomuurin, pilvisuojauksen ja lapsilukon. Toinen palomuuri Microsoftin Windows 10 sisältämän palomuurin lisäksi tarjoaa kaksinkertaisen suojauksen haittaohjelma uhkia vastaan.

Roskapostinesto tarkoittaa, että milloin tahansa, kun tunnettu roskaposti leviää ympäri maailmaan, Bitdefender tulee siitä tietoiseksi ja estää nopeasti suurimman osan sen käyttäjistä joutumasta saman hyökkäyksen kohteeksi. Tuloksena on, ettet vastaanota ei-toivottujen sähköpostien tulvaa.

Lapsilukko tarjoaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää lapsiesi turvallisuutta verkossa muun muassa estämällä sisällön, jota et halua heidän näkevän, valvomalla heidän ruutuaikaansa ja seuraten heidän käyttäytymistään verkossa (mukaan lukien Facebook käyttäytyminen).

Bitdefender Total Security 2018

Bitdefender loistaa kaikilla korkealuokkaisten tietoturvapakettien osa-alueilla. Se sisältää kaikki tärkeimmät työkalut ja toiminnot, joita etsimme, mukaan lukien virtuaalisen näppäimistön ja tiedostojen silppurin. Siinä on vakiona kolme lisenssiä, joiden avulla voit suojata useita laitteita, kuten matkapuhelimet ja tabletit, tietokoneesi lisäksi.

Yksi tärkeistä sen sisältämistä ominaisuuksista, on online-varmuuskopiointi. Sen avulla voit automaattisesti varmuuskopioida tiedostoja ja sovelluksia Bitdefenderin suojattuun pilveen. Tämä tarkoittaa, että jos tietokoneeseesi on murtauduttu, voit palauttaa laitteesi hyökkäystä edeltäneeseen tilaan. Tämä on astetta parempi kuin pelastus-CD, joka ei sisällä viimeisimpiä tiedostoja palauttaessasi tietokoneesi.

Virtuaalinen näppäimistö auttaa sinua pitämään salasanasi turvassa kirjoittaessasi ne verkossa sähköpostiin, verkkopankkiin ja muille tärkeille verkkosivuille kirjautuessasi. Sen lisäksi salasanojen hallinta tarjoaa tallennuspaikan salasanoillesi tietokoneessasi, jos satut unohtamaan ne. Molemmilla työkaluilla on ylimääräinen suojaus, joka estää hakkereita löytämästä ja varastamasta niitä, koska salasanat ovat tärkeä tieto henkilöllisyyden varastamiseksi. Tiedostojen silppuri suojaa tietokonettasi haittaohjelmilta poistamalla ne kokonaan pelkän eristämisen sijasta.

Apu ja tuki

Joskus on hyödyllistä muodostaa yhteys tekniseen tukeen tietokoneen suojausohjelmiston asennuksen ja käytön aikana. Bitdefender ei kuitenkaan tarjoa suomenkielistä puhelintukea tai chattia, englanniksi nämä palvelut ovat kuitenkin saatavilla 24/7 myös viikonloppusin ja pyhinä. Tukea on saatavilla myös useilla muilla kielillä. Teknistä tukea saa myös englanniksi sähköpostin välityksellä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy Bitdefenderin englanninkielisiltä nettisivuilta.

Bitdefenderilla on ilmaiset onlinevirus skannerit ja poistotyökalut, joiden avulla voit kokeilla tuotteita ennen niiden ostamista. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, jos sinulla on vanhempi kone, joka tarvitsee jaksottaista uhkien poistamista, mutta ei välttämättä tue täyttä internet-tietoturvapakettia.

Yhteenveto

Bitdefender Internet Security on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaita virustorjuntaohjelmia, koska se sai täydet pisteet AV-Testin tuloksista. Se sisältää pilven roskapostisuojan, joka vähentää roskapostia, ja sen lapsilukko tarjoaa sinulle varteenotettavia menetelmiä lastesi turvallisuuden ylläpitämiseksi. Bitdefenderin yksi parhaista ominaisuuksista on online-varmuuskopiointi, jonka avulla voit tarvittaessa uudelleen asentaa tiedostosi mahdollisen hyökkäyksen jälkeen.

Hanki Bitdefender »