Elisa tietoturva

Vaikka sinulla olisikin jo olemassa käyttökelpoinen virustentorjuntaohjelma kotikoneellesi, on Elisan tietoturvapaketti tutustumisen arvoinen.

Vaikka monet kilpailevatkin torjuntaohjelmat tarjoavat kytkentää useisiin eri laitteisiin, saattaa Elisan oma tietoturvapaketti osoittautua hyväksi vaihtoehdoksi, mikäli sinulla on jo ennestään heidän matkapuhelin-tai nettiliittymä.

Parhain vaihtoehto saattaa perheelliselle ihmiselle olla Elisan-puhelinliittymän valitseminen koko ruokakunnalle ja siinä sivussa turvautua myös heidän tarjoamaan tietoturvaosaamiseen.

Hanki Elisa Tietoturva »

Elisa ja F-secure yhdessä turvallisemman verkkokäytön puolesta

Elisa ja F-secure ovat yhdistäneet voimansa ja täten luoneet vaivattoman tavan, jolla voit turvata koko perheesi laitteet samalla sopimuksella. Tämä on erityisen kätevä vaihtoehto silloin kun samassa perheessä on samanaikaisesti käytössä useita älylaitteita. Elisan ja F-securen kehittämä turvapaketti sisältää itsessään kaikkien markkinoiden yleisimpien älypuhelimien, tablettien sekä tietokoneiden vaatimat tietosuojamuurit.

Miksi juuri Elisa Turvapaketti?

Elisa turvapaketin yksi suosion syy on sen käytön ja jakamisen helppoudessa. Ostaessasi turvapaketin Elisalta, pääset jakamaan sen netin kautta nimenomaan itse haluamillesi laitteille. Elisan ja F-securen kehittämä turvapaketti on moderni ja laaja tietoturvakokonaisuus, mikä sisältää kaikki uskottavan torjuntaohjelman ominaisuudet kuten esimerkiksi virustorjunnan, suojan backdoor-ohjelmia sekä troijalaisia vastaan.

Elisa Turvapaketti pähinkänkuoressa:

  • Vaivaton asennus
  • Täysin reaaliaikainen turva kaikilta verkon uhilta
  • Netin selailu ja verkko-ostokset pysyvät taatusti suojattuina
  • Suojaus PC- ja Mac-tietokoneille, tableteille ja mobiililaitteille
  • Suojaa verkkopankin käytön

Halutessasi pääset myös siirtämään turvasuojan yhdestä laitteesta toiseen ja myöhemmin lisätä uusia laitteita kokonaisuuteen. Näin yhdessä asuvat opiskelijat tai vaikkapa perheellinen voi kerralla turvata kaikkien käyttämät laitteet.

Suojaa ja rajoita lastesi internetin selailua

Mikäli kotonasi asuu lapsia, on Elisa Turvapaketti mitä varmin tapa varmistaa, että myös lasten internetissä käynti pysyy turvallisena. Elisan ja F-securen turvapaketti sisältää nimittäin perheen nuorempien netinkäyttöön oleellisesti liittyviä tekijöitä, jotka mahdollistavat aikuiselle terveen ja turvallisen valvomisen option.

Mikäli lastesi netinkäyttö pitää mielestäsi pitää turvallisena, voit halutessasi tehdä Elisa Turvapaketilla seuraavat kolme toimenpidettä

  1. Määritä ikärajat, joilla estät perheesi nuorimpia menemästä tietyntyyppisille sivuistoille, joiden sisältö ei ole heille sopivaa
  2. Aseta kotisi älylaitteisiin aikarajat tai jopa kokonaiskäyttöajat, jotta voit itse määrittää kuinka paljon kyseisiä laitteita on soveliasta käyttää. Etkö halua, että lapsesi käyttää koko aurinkoisen lauantain matkapuhelimensa kanssa netissä selaamiseen – valinta on nyt sinun.
  3. Paikanna kadonnut tai varastettu älylaitteesi tai pahimmassa tapauksessa voit myös vaihtoehtoisesti tyhjentää sen

Yhteenveto Elisa Turvapaketista

Kotimainen Elisan ja F-securen yhdessä räätälöimä ja varsin käytännöllinen tietoturvaohjelma, mikä toimii moitteettomasti. Sopii erityisesti perheellisille ihmisille tai yrittäjille, jotka voivat halutessaan yhdistää suojan kaikkiin haluamiinsa laitteisiin.

Yrittäjät ovatkin innostuneet ajatuksesta, sillä nyt on mahdollista yhdistää kaikki toimiston laitteet saman turvaohjelman alle, eikä erikseen tarvitse suojata matkapuhelinta, tablettia työkoneesta nyt puhumattakaan. Yrittäjä, lue lisää täältä. Mikäli laitteesi ovat siis ilman kaikkein välttämättömintä tietosuojaa ja olet jo valmiiksi Elisan asiakas, ei tätä mahdollisuutta kannata jättää käyttämättä.
Hanki Elisa Tietoturva »